Vinç Kiralama ve Sepetli Vinç Modelleri

SEPETLİ VİNÇ KİRALAMA

Yıllardan beri, gerek insanların gerekse de işin güvenliği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüksek bölgelerde insanların iş yapması belli riskleri beraberinde getiriyor. Bu durumda geçerli bir iş makinesi olan sepetli vinç, yerden yüksek ve risk oluşturan bölgelerdeki çalışmalarda güvenli bir ortam oluşturuyor. İnsan gücünün pek çok yerde kısıtlı bir imkânı temsil etmesi, pek çok işte vinç sistemini kullanmayı zorunlu hale getiriyor. Değişik ölçü ve ağırlık hizmetleriyle, vinç konusunda siz müşterilerimize çok farklı sunumlarda bulunuyoruz.

Donanımlı ve her zaman için bakımlı olan vinç çeşitlerimiz sayesinde, hem görev başarısı ortaya koyuyoruz hem de insanların sağlığını riske atmıyoruz. İnsanların çalışmasının risk oluşturduğu yüksek yerlerdeki bütün işlerinizde, sepetli vinç kiralama hizmetimiz ile yanınızdayız.

Sepetli Vinç Hangi İşlerde Kullanılır?

Yerden yüksek elektrik direklerinin, kontrolü, tamiri ve bakım çalışmaları bir sepetli vinç hizmeti gerektirmektedir. Önemli derecede yatırımlarla size bu konuda en ileri teknoloji sunan firmamız, sepetli vinç kiralama hizmeti veriyor. Uygun fiyatlar ise gerçekten firmamızın farkını ortaya koyuyor. Bazen reklam panoları yerleştirirken bazen de organizasyon hazırlıkları yapılırken, sepetli vinç imkânlarından mutlaka yararlanmak gerek.

Hem çalışmak için çok müsait yapıya sahip hem de korunaklı sepeti ile insanları güvende tutan bu sistem, iş güvenliği açısından da örnek gösterilecek mükemmel bir çalışma sistemidir. Yerden oldukça yüksek bölgelerde, gerekli bakım, tamirat ve çalışmalarınızda, sepetli vinç hizmetlerinden faydalanmalı ve elemanların can güvenliğini garanti altına almalısınız.

Sepetli Vinç Kiralama Ücretleri

Araç ve vinç teknolojimiz ile gerçekten göz kamaştıran bir firmayız. İnsanların güvenli platformda çalışması için araçlarımıza ve vinç çeşitlerimize çok büyük yatırımlar yaptık. Sepetli vinç kiralama hizmetlerimizde sizin sunduğumuz fiyat koşulları son derece uygun. Pankart asma, elektrik direklerinde tamirat ve yerden yüksek pek çok değişik işlerinizde güvenli bir çalışma platformu için, size sunduğumuz hizmeti mutlaka değerlendirin.

Son derece uygun olan fiyat koşullarımız, firmamızın size sunduğu hizmet kalitesini daha da yukarı taşıyor. İnsan gücünün yeterli olmadığı veya imkânlarının kısıtlı kaldığı yerde devreye giren sepetli vinç teknolojimiz ile zor işleri kolaylaştırıyoruz, güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı yaratıyoruz. Oldukça geniş olan vinç filomuz ve araç kalitemiz, sizin bütün işlerinizi sorunsuz ve en kolay şekilde halletmenize yardımcı oluyor. Sunduğumuz hizmet kalitesinin üst düzey olmasıyla birlikte, cazip fiyat politikamız sizi fazlasıyla memnun edecek. Her türlü kiralık vinç ihtiyacınızda bizimle iletişime geçin ve kazançlı çıkın.

Kaynaklar:

 

f:id:umituz35:20170616020351j:plain